آموزش ادویه شناسی , شناخت ادویه ها , ادویه های ترکیبی , مزه دار کردن و مرینت و کاربرد ادویه ها در سس های ویژه  
دوره آموزش ادویه شناسی , شناخت ادویه ها , ادویه های ترکیبات ادویه های گوناگون ملل همچنین ترکیبات خاص ادویه ها برای استفاده در صنایع غذایی و مرینت یا مزه دار نمودن انواع گوشت های قرمز , انواع ماکیان ها , انواع آبزیان , آشنایی با روغن های طعم دار و آرومات و ... برای ارتقاء کیفیت ایجاد طعم های اعجاز انگیز و نوآوری در پخت و مزه طراحی و به صورت گردشی و یک هفته در میان در حال اجرا می باشد. گذراندن این دوره به تمام عزیزان شاغل در صنعت پخت خوراک های ملی و ملل همچنین تمامی تولید کنندگان و عرضه کنندگان مواد پروتئینی توصیه می گردد. جهت ثبت نام با شماره 88490049  تماس حاصل فرمائید . استاد دوره جناب آقای دکتر مرتضی عارف حکیمی می باشند.جهت روئیت هزینه دوره اینجا را کلیک فرمائید.