31 خرداد 1393

سوپ سبزیجات با لوبیای کانلینی ​ Vegetable Soup With Cannelini Beans

مولف: Horizon Chef   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

سوپ سبزیجات با لوبیای کانلینی
  Vegetable Soup With Cannelini Beans

مواد لازم برای 4 نفر:

1 عدد بادمجان کوچک

2 عدد گوجه فرنگی بزرگ

1 عدد سیب زمینی پوست کنده شده

1 عدد هویج پوست گرفته شده

1 عدد تره فرنگی

420 گرم لوبیای Cannelini ( میتوان از لوبیای چشم بلبلی سفید استفاده کرد)

850 میلی لیتر آب مرغ یا آب سبزیجات

2 قاشق چای خوری ریحان خشک

10 گرم قارچ  Porcini (قارچ تیره سر) خشک، که باید آن را به مدت 10 دقیقه در داخل آب گرم قرار داد.

50 گرم ورمیشل

3 قاشق غذاخوری سس Pesto

پنیر پارمیزان رنده شده برای تزئین

طرز تهیه:

  • 1-بادمجان ها را بصورت حلقه حقله ببرید و هر کدام از حلقه ها را چهار قسمت کنید.
  • 2-سیب زمینی و گوجه فرنگی ها را بصورت قطعات کوچک، هویج را بصورت خلال های باریکدو و نیم سانتی و تره فرنگی را بصورت حلقه حلقه، ببرید.
  • 3-لوبیا و آب لوبیای پخته شده را درون قابلمه بریزید و سپس بادمجان،گوجه فرنگی، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را با آن اضافه کنید.
  • 4-آب مرغ یا سبزیجات را به محتویات فوق اضافه کرده و بگذارید بجوشد. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید 15 دقیقه ، قارچ و آب قارچ و ورمیشل را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا سبزیحات نرم شوند.
  • 5-سوپ را از روی حرارت بردارید و سسPesto را به آن اضافه کنید.
  • 6-غذا را همراه با پنیر پارمیزان، سرو کنید.

نکته آشپزی:  قارچ Porcini ، یک نوع قارچ وحشی است که در جنوب ایتالیا رشد می کند. این قارچ پس از خشک شدن، دارای بو و عطر بسیار شدیدی می باشد. اگر چه بسیار گران است ولی مقدارکمی از آن برای عطر دارد کردن سوپ یا ریسوتو، لازم است.

تعداد مشاهده (1499)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سوپ سبزیجات با لوبیای کانلینی ​ Vegetable Soup With Cannelini Beans"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید