22 آبان 1396

گالین هادا Galinhada

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

گالین هادا       Galinhada

مواد لازم برای 6 نفر:

6 عدد سینه مرغ تکه شده

2 عدد عصاره مرغ که در نصف فنجان آب حل شده باشه

آب یک عدد لیمو

5 ق غ روغن

2 عدد پیازچه خرد شده

2 حبه سیر له شده

2 فنجان برنج شسته شده

1 عدد فلفل سبز خرد شده

2 عدد گوجه فرنگی، پوست گرفته، بدون تخم و خرد شده

4 ق  غ نخود فرنگی

کمی زعفران

کمی جعفری و گشنیز خرد شده

نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

  1. مرغ، عصاره مرغ، جعفری، گشنیز و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و بگذارید 2 ساعت بماند تا مزه دار شود.
  2. در ماهیتابه روغن ریخته و تکه های مرغ را به مدت 3 دقیقه  با حرارت زیاد تفت دهید
  3. پیاز و سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر با شعله زیاد بپزید.
  4. برنج، زعفران، گوجه فرنگی، فلفل سبز، نخود فرنگی را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و 3 لیوان آب جوش بریزید، در قابلمه را بذارید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر نیاز بود، آب بیشتری اضافه کنید تا برنج ته نگیرد و دم بکشد.
 
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

 

تعداد مشاهده (512)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "گالین هادا Galinhada"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید