18 آذر 1393

پای گوشت ارمنی (لهمعجون) (Armenian Meat Pie (Lahmajoon

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

پای گوشت ارمنی (لهمعجون)      Armenian Meat Pie (Lahmajoon)

مواد لازم برای تهیه خمیر:

سه چهارم لیوان آب ولرم
1 قاشق غذاخوری مایع خمیر خشک، سرخالی
2 1/4  لیوان آرد
1/2  قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری شکر
1/4 لیوان کره آب شده
مواد لازم برای داخل پای:

نیم کیلو گوشت چرخ کرده
 2 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
 1/4 لیوان فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد گوجه فرنگی متوسط پوست گرفته و خرد شده
1/4  لیوان جعفری ریز شده
1 قاشق چای خوری ریحان تازه ریز خرد شده  2 حبه سیر کوچک خرد شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
1/8  قاشق چای خوری فلفل قرمز cayanne
نمک و فلفل
پاپریکا یا سماق، به دلخواه

 

طرز تهیه خمیر:

  1. داخل کاسه کوچکی، یک دوم لیوان آب را با مایع خمیر مخلوط کنید. بگذارید 3 دقیقه بماند. سپس هم بزنید تا مایع خمیر با آب کاملاً مخلوط شود.
  2. در کاسه ای بزرگتر، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. دروسط این مخلوط گودی ایجاد کنید و مایع خمیر، کره آب شده  و مابقی  1/4  لیوان آب را اضافه کنید. به آرامی و از وسط شروع به هم زدن کنید تا خمیری نرم بدست بیاید.
  3. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ورز دهید. اگر خمیر چسبندگی داشت مقدار آرد سطح کار را بیشتر کنید. خمیر را در داخل کاسه ای چرب قرار داده و بگذارید 3-2 ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود.
  4. در این فاصله تمام مواد داخل خمیر را بجز پاپریکا و سماق، با یکدیگرکاملاً مخلوط کنید.
  5. خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام از قسمتها را بصورت چانه نان در آورده و روی سطح آرد پاشیده شده قرار داده، روی آنها را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه استراحت کنند.
  6. هر کدام ازچانه ها را بصورت دایره ای باز کرده واز مخلوط داخل خمیر روی آن پخش کنید بطوریکه 1/4 از اطراف خمیرخالی بماند.
  7. خمیرها را داخل سینی فر چرب شده قرار داده و به مدت 12 دقیقه داخل فر با حرارت 200 سانتی گراد قرار داده تا رنگ آن طلایی شود.
روی پای، پاپریکا و یا سماق بریزید و گرم سرو کنید.

تعداد مشاهده (1922)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "پای گوشت ارمنی (لهمعجون) (Armenian Meat Pie (Lahmajoon"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید